Wednesday, March 25, 2009

Filmprosjekt

25. Februar fikk vi tildelt en oppgave hvor vi skulle lage en informasjonsfilm om Sandvika VGS. Vi fikk selv velge grupper og vi skulle selv velge hvordan vi valgte å fremstille skolen vår på. Vi valgte å fremstille skolen ved hjelp av film, og vi delte ut oppgaver med en gang. Jeg ble utnevnt som regissør og kameramann. Vi brukte liten tid på å komme oss ut og filme og etter den første dagen hadde vi over et og et halvt minutt med redigert film.

Vi arbeidet på den måten at tre personer var ute og filmet mens de to andre satt og redigerte det de nettopp hadde filmet selv. På denne måten var vi veldig effektive og kom et langt stykke den første dagen. Vi møtte på noen tekniske problemer med redigeringen men ellers gikk det uproblematisk for seg, og vi var godt fornøyd med det endelige resultatet.

Presentasjonen av filmen gikk bra og vi hadde en god introduksjon av filmen. Det virket som filmen fikk frem de punktene vi ville få frem og vi syntes filmen viste fram skolen på en positiv måte. 

No comments: